You are currently viewing Gør hjemmet mere børnevenligt

Gør hjemmet mere børnevenligt

Hvis man er så heldig at få et barn ind i familien, så er det også på tide at indrette alt efter det. Det er nødvendigt med et børnevenligt hjem. Man kan vælge at gøre det på mange måder, men det kan være vigtigt at få alle løse ledninger samlet op og gemt væk. Derudover er det vigtigt at passe på alle hjørner, hvor børn kan komme til at slå deres hoved i ting, der helst ikke skal røres. Der er mange basale ting, der skal ordnes og det skal man egentlig bare lige igennem.

bord til familien

 

Et langt bord med stol for enden

Men en af de vigtigste dele at have i hjemmet, når man har fået et barn ind i hjemmet, det er en ordentlig siddeplads ved bordet. Man kan nemlig vælge at investere i et flot plankebord, der har plads til hele familien og mere til. Det vigtigste er så at der også er plads til et barn med en barnestol for enden. Så kan man let holde øje med barnet og hjælpe dem, hvis der er brug for det. Det kan man alt sammen gøre, imens man også selv kan fokusere på at spise sin mad. Det kan være ganske rart.

Et passende bord i alle hjem

Det er på mange måder et bord, der er perfekt for alle. Det er nemlig et bord, der er praktisk på så mange måder og alligevel er det pænt at se på. Det er en heldig situation for mange. Men det er netop også et bord, der kan passe ind i alle hjem. Ikke kun med indretningen men rent faktisk med størrelsen. Et plankebord kan blive lavet efter lige præcis de mål, som man gerne vil have det. Det giver nemlig en helt anden frihed, når man skal vælge et bord. Man behøver ikke at bekymre sig om, hvordan tingene er indrettet og hvordan, man skal få plads til det hele. Det får man bare alligevel.

stort plankebord

Bestem selv farven

Selvom størrelsen er en meget sjov ting at tage stilling til, da man så kan få det helt perfekte, så kan man også selv vælge farven. Det er nemlig et plankebord, så det kan blive lavet af mange forskellige slags træ. Man kan vælge imellem et flot mørkt eller lyst plankebord. Det er selvfølgelig to meget modsatte ting, så man skal også tænke over, hvad man rent faktisk gerne vil vælge. Det kan være lidt forskelligt. Nogle synes måske bare den ene slags træ er pænere. Men andre vælger også farven ud fra stilen på rummet, det skal stå i. Det kan nemlig komme til at se fedt ud.

Leave a Reply